• 3959
    taraftarımızın bu şubeyle ilgili talepkar olmamasına hayret ediyorum.

    basketbol mu sevilmiyor diye düşündüm ama hiç de öyle değil aslında. zamanında abdi ipekçi'de ne acayip bir atmosfer oluştururduk. şuan bile ergin ataman üzerinden yunanistan ligi finalini takip ediyor taraftar, ilgi alaka hala var yani.

    problem şu ki yönetim hiçbir şekilde bu şubeye kaynak ayırmıyor. zaten kendi kaynağını ayırmasını bekleyemeyiz sonuçta gelir yaratma kapasitesi çok kısıtlı bir şube ama bir allahın kulu galatasaraylı da çıkıp doğru düzgün bir sponsorluk vermiyor.

    aslında daha büyük sorun, taraftarın talebi de yok. yani bir futbolcunun gelişine gidişine günlerce yangın yapan taraftar bu şubenin 7-8 yıldır rekabetçi olamamasına ses çıkarmıyor. masa tenisi falan da değil halbuki, futboldan sonraki en büyük branştan bahsediyoruz.

    biz futbolda her zaman objektif kaldığımız, realist baktığımız için rakibimizi açık ara geride bıraktık. özellikle son yıllarda başarı anlamında ezdik, eziyoruz. ama iş basketbola gelince de aynı bakışı gösterip fenerbahçe'nin bu branşta bizim çok önümüze geçtiğini ve bunun değişeceğine dair ufukta hiçbir umut ışığının görünmediğini söylemek lazım. bu ayıp da bize yeter, emeği geçenlere tebrikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın