resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Başakşehir
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1277
    12 yabancı kuralından dolayı kadroda olması çok zor olan olan oyuncu. serzenişinde de %100 haklıdır. adam bu kulübün formasını giydiği müddette en yüksek performansını vermeye çalıştı. büyük hatay depreminin akşamında oynadığımız trabzon maçında sol bekte 14 km koşmuşluğu var. kendisini boey muhteşem oynadığı için sol bek oynattıl, 1 gün 1 maç sırıtmadı, sonrasında aldığımız sol bekler kendisinin yarısı kadar faydalı olmadı.

    ayrıca erden timur’u eleştirmeyi yasak etmek ne demek? adam batı avrupalı, yeri geliyor kendi cumhurbaşkanını, bakanını yerin dibine sokuyor. hem geçen sene rezalet bir transfer dönemi geçirdiğimizi ve bunun baş sorumlusunun erden timur olduğunu hep birlikte tüm yıl boyunca görmedik, yaşamadık mı? aynı eleştiriyi angelino da roma’ya gittiğinde yaptı. zaten bizim takımdaki sonuçlarından da tecrübe ettiğimiz üzere, demek mi erden timur çok kötü yönetti buraları.

    uğruna başakşehir’e gönderildiği ndombele yerine takımda kalsa ve orta sahada kendisinin yerine oynasa 1000 kere daha faydalı olurdu. sıkıştın, sağ beke koy. sıkıştın, sol beke at. daha da mı sıkıştın, stoper ya da ön liberoda seni idare ederdi. iş ahlakı yüksek, fizik kalitesi fena değil, yedek kalsa sorun etmez. hatta artırıyorum, eğer beceriksiz dursun özbek saçmasapan bir sağ beke dünya para gömecekse eğer kendisi kalsın, zira yine yerine tercih ettiğimiz aurier’in halini gördük. ne de olsa eldeki armut daldaki armuttan revadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın