resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1103
    taraftarın sınırsız beklentilerine, her insanoğlu gibi cevap veremeyecek olan futbol direktörümüz.

    -taraftar, her fırsatta nerde kaldı bu transferler, yine kampa yetişmeyecek der tepki gösterir.

    -akabinde, transferler ağustos ayı gelmeden bitsin diye, pazarlıklarda esneklik yaparak futbolcu alınır. sonrasında da, bu adama bu para verilir mi diye taraftarlar ayağa kalkar.

    -ağustos ortalarına doğru, beklenen veya ortaya atılan bir isim gelmeyince "bu ne böyle, sakıza döndü alın gelin almayacaksanız başka adamlara bakın." denir.

    -o adam para verilerek alınsa yine ikinci sıradaki önerme gibi olay olur, başka adamlara gidilse de "x futbolcunun alternatifi y mi olur, kaliteleri farklı oyun tarzları farklı vb. denerek o da beğenilmez.

    -bütün bunlar yapılmasa, mesela daha maliyeti uygun transferler yapılsa bu seferde de koca galatasaray'ın topçusu bunlar mı olacak, bu adamlarla şampiyon olamayız galatasaray dediğin bebek bakıcılığı yapma yeri değil denip, yukardaki önermelere dönülüp olmuş futbolcu istenir tekrardan.

    yani bunun sonu yok, bir rahat bırakalım da herkes işini yapsın derim. taraftarlar dışardan bakarak her şeyi bilse, doğru tespitler yapsa, profesyonel olarak futbol direktörlüğü, teknik direktörlük gibi unvanlar olmazdı. anket açarlardı gs twitter'dan, en çok oy alan idari aksiyona göre kulüp hareket ederdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın