resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4842
    euro 24'te kendisini göstermesi gereken oyuncu. 23-24 sezonunda gidip de sol bekten formayı kaptığı aralık ayında şampiyonlar liginden elenmiş vaziyetteydik. yani şampiyonlar ligi grup maçlarında maalesef ilk 11 oynayamadı. şu anki değer piyasasını hala lig performansına borçlu. yabancı basından biraz analiz-prediction videolarına bakıyorum ama açıkçası çok bildikleri bir oyuncu değil. arda, kenan, biraz da hakan üzerinden milli takım tanıtılıyor. ama bana kalırsa milli takımın x faktör oyuncuları fenerbahçe ve galatasaray oyuncuları. ferdi ve ismail sakatlık sonrası ne alemde, nasıl dönecekler. bu biraz kaderimizi belirler. defans desen tamamen abdülkerim'e bakacak. bence en kritik oyuncumuz. işte yabancıların yeterince farkında olmadığı x faktör de aslında barış alper yılmaz olacak. hangi mevkide oynayacağı hala soru işareti olmakla birlikte nerede oynarsa oynasın takımın fiziksel seviyesini yukarı taşıyacak tek oyuncu olması onu çok değerli kılıyor.

    milli takım turnuvaları biraz büyülü yerlerdir. gonçalo ramos bir maçlığına ronaldo'dan formayı alıp hat-trick yaptığında değeri 80 milyon eurolara çıkmıştı bile. sonrası hayal kırıklığı ama fark etmez. dünya eskisi gibi değil, zaten biraz takip eden biliyordu oyuncuyu ama dediğim gibi büyülendi herkes. büyük turnuvalar sonrası oyuncu değer değişimleri çok fazla. bunun gibi tonlarca örnek sayarım.

    barış alper de eğer iyi bir turnuva geçirirse değerini 40-50 milyon euro yapabilecek bu ligdeki tek oyuncu. biz zaten biliyoruz ama bütün dünyaya nasıl bir yaratık olduğunu gösterme zamanı barış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın