• 1
    mevcut transfer sorumlumuz cenk ergün'ün tolga ciğerci transferinde gerçekleştirdiği aksiyon.

    genelde belhanda-feghouli transferleriyle adı anılsa da cenk ergün 2015-2018 yıllarında futbol direktörlüğü yaptı. ön planda mehmet özbek olduğu için bilinmese de tolga ciğerci transferini yapan cenk ergün'dü.

    ortalama bir futbolcu olan tolga, hertha berlin'de 620 bin euro brüt maaş alıyordu. ( kaynak: https://www.capology.com/...tolga-cigerci-33686/ ) almanya'daki vergi sisteminde bunun karşılığı yaklaşık 325 bin euroydu. hertha berlin'de 325 bin euro'ya oynayan tolga için 2015-2016 sezonu çok parlak geçmemiş 18 bundesliga maçında sadece 1000 dakika süre alabilmişti. bir önceki yıl ise sakatlık sebebiyle sadece 2 maçta 76 dakika forma giyebilmişti.

    2016 yazında cenk ergün ve mehmet özbek kendisine talip oldu. 14 yabancı oyuncu oynatabileceğimiz bir yılda bu arkadaşa 2 milyon euro maaş verdiler. ben mesela bu süreci merak ediyorum. tolga uçup kaçmamış, hatta doğru düzgün oynamamış bile. yerli oyuncuya ihtiyaç var desen o da yok. yani nasıl pazarlık yaptınız? tolga'nın menajeri kapıyı kaçtan açtı da 2 milyona düşürdünüz? biri bize anlatsa da öğrensek!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın