• 354
    henüz başlamamış olan transfer dönemidir.

    transfer dönemi konusunda, erden timur’un da görevinden ayrılmasının etkisiyle, galatasaray taraftarı’nın bir kısmında bana göre oldukça lüzumsuz bir telaş ve sabırsızlık seziyorum.

    hayatımda hiç körü körüne bir yönetimi övmedim, hayatın herhangi bir alanında. burada da yazdıklarım övmek gibi anlaşılsın istemem. sonuçta bence gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklendi erden timur’u kaybederek. ancak transfer hususunda yönetime zaman vermek gerektiğini düşünüyorum.

    suyun karşı tarafı yeni bir hocayla anlaştı, 10 yıldır şampiyon olamıyolar ve transfere ihtiyaçları var çünkü hocaları farklı bir profil. dolayısıyla kendileri için her gün bir isim düşüyor gündeme. biraz bundan etkilendiğimizi düşünüyorum.

    galatasaray’ın kampa başlamasına ve ilk resmi müsabakasını oynamasına henüz uzun bir süre var.

    önümüzde herhangi bir türk takımının transfer stratejisini derinden etkileyecek 2 büyük olay olduğu da aşikar.

    2024 avrupa futbol şampiyonası ve tff başkanlık seçimleri (yabancı oyuncu sınırının değişmesi ihtimalini hiç de az görmüyorum şahsen).

    hal böyleyken bence olabildiğince itidalli olup beklemekte fayda var.

    yönetimin süreci yönetmekteki en büyük hatası ise, erden timur’un ayrılığı sonrası oluşacak havayı dağıtmak için olduğunu düşündüğüm “transferler kampa yetişecek” söylemi.

    hangi planlamaya, hangi gelen gidene, hangi yabancı sınırına göre alınacak oyuncular da kampa yetişecek anlayamadım açıkçası.

    özetle en güzeli, transfer dönemi bitene kadar kulübümüzün elini zayıflatabilecek aksiyonlardan kaçınmak ve sabırla beklemek kanımca…
App Store'dan indirin Google Play'den alın