• 6
    zenginlerin egolarını okşatmaya ve kitlelere adını ezberletmeye tüzüğü en uygun kulübün fenerbahçe olması ile ilintili durum.

    galatasaraylı bir zengin, karun kadar da zengin olsa tüzük kuralları gereği galatasaray lisesi kontenjanı yoksa referanslar ve onaylar silsilesi ile ancak genel kurul üyesi olabiliyor. süreç dahi bir zenginin birilerinden ricacı olmasını, birilerinin adına imza vermesini, önerip kefil olmasını gerektirdiğinden daha başından zor.

    ayrıca galatasaray genel kurulları muhtemelen türkiye’de düzenli olarak gerçekleştirilen en entelektüel organizasyondur. adnan oktar’ın yanında büyüyen acun’ların sırf içerde nefes almalarının dahi nefislerine tokat hüviyetinde olacağı, hamaset dolu popülist konuşmalarının sökmeyeceği, kirli ağızlarının ilk cevabı içeriden alacağı bir ortamdan bahsediyoruz.

    bu sebeplerle bir milyarderin gelip galatasaray’a başkan olması, galatasaray yöneticisi olması, kulüpte aktif rol alması çok zor. eşyanın tabiatına aykırı. erden bey gibi egolarından arınmış karakterler sırf hizmet adına iyisiyle kötüsüyle sportif aş bünyesinde barınabilir belki fakat zenginlerin yüzde kaçı erden bey gibi egolarından arınmış, arka planda olmayı tercih edebilecek kimselerdir orasının yorumunu herkes yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın