resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6753
    fenerbahçe camiasına inkar psikolojisini ilmek ilmek işletebilmesi bile başarı doğruya doğru. adamlar galatasaray şampiyonluk farkını ikiye çıkardı diye aziz yıldırım gibi dominant fenerbahçe yaratmış 20 yıllık baskanlarini teneke bağlayarak göndermişti. ali koç ise bunun üstüne 0 fenerbahçe şampiyonluğu 3 galatasaray şampiyonluğu görmesine rağmen taraftarlarını 59 öncesi şampiyonluk masalları ve yapı bizi sampiyon yapmıyor algısıyla uyutmaya devam ediyor. arada da mesut ozil, jorge jesus, dzeko, fred şimdide mourinho gibi sansasyonel hamlelerle dikkat dağıtıp olası sezon sonu tepkileri onleyebiliyor.

    aynı durum bizde olsa ali koç değil başkanlık camiadan içeri bile giremezdi. ailesi güçlü de olsa, liseli de olsa böyle olurdu. bu camiada liseli bile olsan taraftara karşı gelemiyorsun. kulübün ve lisenin en ağır figürlerinden rahmetli özhan canaydın bile girdiği tüm seçimleri kazanmasına rağmen tepkilerden ve kanser hastalığından 2008 seçimleri sonrası başkanlığı bıraktı. 20:45 aforizmasiyla kulübümüzün tarihine geçen adnan polat’in 2011 faciasından sonra esamesi okunmadı.
    şimdiki başkan dursun özbek o dönem fatih terim
    hamlesine rağmen seçimi mustafa cengiz’e kaybetti.

    bizde başarısızlığın hesabı her zaman sorulmuştur. fenerbahce’de ise tek adam düzeni ve kişiye tapma kültürlü ağır bastigi için hiçbir zaman adam akıllı hesap soramazlar. biz beşinci yildizi taksak bizim 28 şampiyonluğumuz var türkiye’nin en iyisiyiz yalanına sarılacaklar.

    o yuzden ali koc bana göre başarılı. geçen sene kazandığı türkiye kupası disinda kupası yok kulüp tarihine geçen elle tutulur bir avrupa serüveni, büyük maç zaferi vs. hiç yok. ama beş yıldız, bizi sampiyon yapmazlar hocu geyiğiyle tüm camiayı kendinde toplamayı biliyor. mourinho’ya servet dökmese bile yukarıdaki bahanelerle yine seçilecekti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın