• 339
    mevcut kadroya bakıldığında eksiklerimizin fazla olduğunu düşünüyorum.

    ilk olarak yedek kaleci sıkıntımız var. muslera'nın yaşını da göz önüne alırsak bizim forma verirken ecel terleri dökmeyeceğimiz bir yedek kaleciye ihtiyacımız var. günay geçtiğimiz sezon süre aldığı maçlarda hiç iyi bir görüntü vermedi.

    sağ ve sol bek bölgemiz sıkıntılı. yeni sezonda kaan ve barış'ı bek alternatifi olarak düşünmek istemiyorum. takımda sadece 1 tane orijinal bek var o da köhn. onun da yeterliliği tartışılır. 1 sol, 2 de sağ bek lazım takıma.

    stoper en rahat bölgemiz gibi duruyor. nelsson, davinson, abdülkerim, emin ve kaan var. kaan hariç hepsine teklifler de var. gitmeleri durumunda bu bölgeye de transfer gerekecek ancak kalmaları durumunda stoperden yana hiç sıkıntımız yok aslına fazlamız var.

    orta sahaya baktığımızda torreira, kerem, kaan ve berkan'ı görüyoruz. oliveira'nın satılacağını, eyüp'ün ise kiralanacağını düşünüyorum. bu bölgemiz eksik. kaliteli bir 8 numara ve torreira'yı yedekleyecek bir adama ihtiyacımız var.

    kanatlara geldiğimizde şişkinlik söz konusu; barış, kerem, zaha, ziyech, tete, yunus. şişkinlik var ancak verim yok. bence tete ve zaha'dan çıkmalıyız, aynı şekilde ziyech'i de güvenilir bulmuyorum. kanatlarımızın barış gibi fiziksel üstünlüğe sahip olması gerek. buradan satışlarla gelir elde edip 2 tane kaliteli kanat oyuncusu alabiliriz.

    forvet arkasında mertens var, kendisi takımda kalacak ancak önüne bir adam lazım. alınacak olan ismin risk oranı düşük olmalı. geldiği gibi katkı vermeli, burası da bizim için kritik.

    forvette de sadece icardi var, yedek forvetimiz yok. en az 2 tane forvete ihtiyacımız var ve bunların biri mutlaka pivot olmalı. diğeri ise atletik bir oyuncu olabilir.

    aslına bakıldığında çok eksik var ancak bu kadar transfer yapılacağını sanmıyorum. gönül ister ki yeni sezona kusursuz bir yapılanma ile girelim ama zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın