resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6733
    8 haziran 2024 aziz yıldırım ali koç canlı yayını sanırım kendisine en uzun süre tahammül ettiğim yayın oldu. bu yayın sonrasında kendisiyle ilgili görüşlerim:

    - türkiye'nin en güçlü, en elit ailesinde yetişmiş, harvard'da okumuş bir adam olmasına rağmen duruşu, hali hareketi çok sakil, çok varoş, çok kabadayı. yakışmıyor da. taklit olduğunu düşünüyorum. ya birileri kendisine bir rol biçip eğitim vermiş ya da kendisini güçlü göstermeye çalışmak için böyle bir tercih yapmış. ukalalığı, şımarıklığı gerçek ama kesmeye çalıştığı "alfa" pozlar sahte duruyor.
    - psikolojisi hiç iyi durumda değil. cinnet getirmesine çok az kalmış bir izlenim veriyor. bu şekilde uzun süre devam etmesi imkansız, yakında bir şekilde psikolojisi patlar.
    - hakikaten ağzının ayarı yok ve söyleyeceği şeylerin nereye gideceğini düşünemiyor. canlı yayında mourinho'ya aptal dedi. tam tersini kastetti tabii ki ama üslubu diplomasiden, incelikten inanılmaz uzak. bu lafı kesinlikle kriz çıkaracak. biz duyarız duymayız ayrı konu ama mou'yla ilişkileri şimdiden çatlayacak.
    - başrolünde olduğu hiçbir şeyin detayına tam olarak vakıf değil. ödenen rakamları vs bilmiyor, etrafına soruyor sürekli. aziz yıldırım bunamış haliyle hepsini kendisinden daha iyi hatırladı. ama aziz yıldırım'ın ekibindeki adamların hobilerini biliyor. kişisel husumetine hakim ama profesyonel hesaplara değil. bu nokta çok önemli.
    - koçspor, holding takımı ve fetö konularına çok yükseldi. aziz yıldırım da hepsinde geri vites yaptı. buralarda aziz yıldırım'ın doğru noktalara temas ettiği çok açık.

    hepsini toplayınca kendisini hala tek başına bu kadar işe kalkışamayacak biri olarak görüyorum. keşke memlekette gerçek bir hukuk sistemi olsa da hakkındaki fetö ve londra'daki baronlar iddiaları araştırılabilse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın