resim
İrfan Saraloğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Galatasaray
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 188
    https://x.com/..._N3iQPsCTmGyDH-sqF4Q

    uzun zamandır bu kadar korkunç bir açıklama dinlemedim sanırım.

    kırmızı kartın dinamikleri değiştiren bir durum olduğu zaten bilinen bir gerçek. fakat ''kırmızı gören takımın oyuncuları %10 tempo artırsalar 11'e 11 miş gibi devam ediyo oyun zaten. kırmızı kart rakip takımı motive ediyor.'' gibi komik bir mantıkla, bir sahadaki olabilecek en büyük avantajı direkt yok saymak, daha kötüsü bir de bahane olarak kullanmak felaket bir gaf.

    aynı mantıkla sen de rakip kırmızı gördü diye gaza gelip %10 tempo artırsan, 12.1 vs 11 gibi mi oluyor oyun? böyle bir yaklaşım, oyun analizi olabilir mi yahu? ele güne, safi malzeme veriyoruz. bu işlerle hiç alakası olmayan erden timur bile daha nokta atışı tespitlerde bulundu şu maçla ilgili.

    onlar istedi, biz o kadar isteyemedik de geç yani? yok kırmızı onları kamçılamış falan. sene boyu haysiyetimize küfretmeleri, şampiyonluğumuzu lekelemeye çalışmaları, kendi evimizde olmamız, şampiyonluk maçına çıkmamız falan bizi kamçılamadı, ama kıytırık bi kırmızı adamları kamçıladı ve %10 tempo artırdılar o yüzden kırmızı bize ters tepti, aynen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın