resim
Sofyan Amrabat
Takım:Manchester United
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 361
    hakkında bazı değerlendirmelerin aşırı kötümser yapıldığını düşündüğüm merkez oyuncusu.

    -“şu an” hiç de ağır bir oyuncu değil. aksine cüssesine göre seri bir oyuncu.
    -mesele 6 numarada kesici olmaksa, sert maçlar düşünülünce, hava topu ve güç avantajıyla torreira’dan bile daha iyi olabilir.
    -topla gidebilme açısından mevcut orta sahalarımızın hepsinden iyi. bu konuda baya yanlış yorumlanmış. hatta deli dana gibi dikine gittiği çok pozisyon hatırlıyorum.

    zaniolo gibi ne olacağı meçhul bir yatırımdan sofyan amrabat(27) + 8-10 milyon euro gibi bir anlaşmayla çıkmanın ne mahsuru olabilir? aksine rüya gibi senaryo olur kendi adıma.

    ikinci sorum, biz orta sahaya 1 transfer yapacağız diye kanun mu var? hep diyoruz, bu takımın ortalama üstü avrupa takımları gibi 7-8 nitelikli orta saha rotasyonu olmak zorunda. amrabat’ı aldıysan, 8’e de bir scout transferi yaparsın.

    son olarak okan buruk’un sistemi deniyor hep. okan buruk’un çift 6 gibi fikri olduğunu sağır sultan duydu. okan hoca çift 6’lı sistem kullanacaksa ve birini hücum prese kodlayacaksa (torreira) amrabat transferine kökten karşı çıkmanın anlamı var mı?

    amrabat gelmeli mi? bilemiyorum fakat asla gelmemeli diyeni de anlamıyorum. yaş müsait, fizik kalite iyi. bu koşullarda ben yönetime daha iyisini alırlar diyemiyorum. kazıklanmadan, bedava bir amrabat takası beni memnun edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın