• 304
    türk takımlarının (ya da yemişim türk takımlarını, galatasaray'ın) dikkatle incelemesi gereken kuzey takımlarından biri.

    fiziksel güçleriyle, atletizmleriyle, oyun disiplinleriyle kendilerinden çok daha yüksek bütçeli takımları sürklase edebilen takımlar, günümüz futbolunun pek çok gerçeğini ortaya çıkarıyor.

    küçümsenen kopenhag bu sene şampiyonlar ligi'nde tüm rakiplerinden puan aldı. bayern deplasmanından beraberlik aldı, manu'yu yendi, bizden 4 puan alıp turladı. bunu da fiziksel gücüyle yaptı.

    asker ve atletik oyuncu eksikliği galatasaray'ın bu sene avrupa macerasını erken bitirmesinin tek sebebidir. sadece boey bile takımda kalmış olsa sparta prag'ı eler (onun bölgesinden patladık), özellikle orta sahada dinamik futbolcularımız olsa sonraki turlarda da aslanlar gibi mücadele ederdik.

    galatasaray taraftarının kolektif aklına güvenin. z kuşağı hariç (onların yaşı daha küçük) bu ülkede en fazla deneyimi bizim taraftar yaşadı. saçmasapan palavralarla beyni yıkanmayan, gerçeklere odaklanabilen tek taraftar bizde. haliyle genel kanısında haklı çıkma ihtimali son derece yüksek. bunca yıllık taraftarlığımda bunu gözlemledim. galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu bir fikirde birleşiyorsa - ki bu durumda fizik gücü - o fikri ciddiye alıp değerlendirmekte fayda vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın