• 247
    erden timur sonrası ve fener'in mourinho hamlesinden sonra baskı büyüdü. ve maalesef erden timur'un 2 senede elde ettiği güven ve tecrübede birisi de bu komitede yok. erden timur'un ilk senesinde elde ettiği tecrübe ikinci sezonda onun yanlış yapmasına da sebep olmuştu. yani bazen tecrübe ve basiret bile hata yapabiliyor. üstelik bizim gibi bir futbolcuya 10 milyon euro vermenin bile lüks sayılacağı kulüplerde transfer işi çok zorlaşıyor. bütün bunları baştan kabul etmek gerekiyor. bu yüzden çok akıllı ve mantıklı hareket etmek zorundayız.

    birisinde keramet mi arayacağız. o isim okan buruk'tur, o olmak zorundadır. hoca bu transfer döneminde masaya o yumruğunu vurmak zorundadır. istediği kadar yıldız olsun, büyük isim olsun, gelsin oynatırız kafasından hocanın da çıkması gerekiyor. zaha ve zaniolo'da bu hata net yapıldı.

    ayrıca tabi ki bir grup kararından bahsediyoruz. futbolcunun maliyetinden gelecekte ne vereceğine kadar başta scout ekibi olmak üzere farklı departmanlar karar vermek zorundadır. ama daha taze okan buruk açıklamalarında anladığım kadarıyla ortada bir plan da var ve bu komitenin görevi bu planı pek de geçe kalmadan uygulamasıdır.

    illa ki düşünülmüştür ama söylemeden geçemeyeceğim. avrupa şampiyonası oynayan ve copa america oynayan oyunculardan tercihen uzak durulmalıdır. bu oyuncular turnuva bittikten sonra hem ekstra dinlenme sürelerine ihtiyaç duyacaklar hem de kulüplerinin bonservis beklentisi yükselişte olacaktır. üstelik pazarlık süresi de turnuva olduğundan uzayacaktır. bence listemiz kesinlikle bu turnuvaların dışındaki oyunculardan oluşmalı.

    bu komiteden beklentim transferde doğru isim kadar doğru zamanda oyuncu getirmeleridir. bizim ağzımız hep bundan yandı. lütfen, bir kere de şaşırtın bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın