• 40
    (bkz: ya ne olacağıdı?)

    hiç lafı evirip çevirmeye gerek yok. direkt isim vererek gideceğim.

    bazı arkadaşlar fatih terim'e, erden timur'a veya x birine bir laf söylendiğinde sanki anasına babasına laf söylenmiş gibi hareket ettiği için cümlelerimizin sonuna "kimse galatasaray'dan büyük değildir" uyarısı yapıyoruz. bu uyarıyı yapıyoruz ki taparcasına sevdikleri kişilerin de bir insan olduğunu ve eleştirilebilir olduklarını hatırlatıp, onları bu şekilde koruyanların gidip yüzlerine bir su çarpıp kendilerine gelmeleri gerektiğini hatırlatıyoruz.

    benim kutsalım hagi'dir şahsen. hagi'ye bir şey söylendi mi şişeyi kafasına vuran evlilik programı katılımcısı caner gibi sinirleniyorum ancak en nihayetinde hagi de galatasaray'dan büyük değil diyerek yüzüme su çarpıp kendime geldim. size de tavsiye ederim. işe yarıyor.

    neymiş "birlik olalım, eleştiri yapmayalım, takım kötü etkilenmesin" vs. son yaşanan olaylarda erden timur burada yazılan eleştirileri okuyup etkilendiyse yazık zaten. sosyal medya kullanıcıları olarak kendimizi gereğinden fazla büyük ve önemli görüyoruz sanırım. aylık geliri milyon dolarlar olan ve iş tanımında gönül verdiğim takım için elinden geleni yapmak yazan kişiler, futbolcular, yöneticiler bir zahmet yaptıkları işin altını doldursun. doldurmadığını düşünen de dilediği gibi eleştirilebilir.

    birilerine taparcasına biat etmek bizim kültürümüzde yok. bu kültüre sahip olanların ne halde olduğunu görmek için çok uzağa gitmeye gerek de yok. suyun karşı tarafına bakabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın