• 3220
    25 mayıs 2024 tarihinde 3.343 rekor oy ile seçilen, 29 mayıs 2024 tarihinde mazbata alan ve henüz bir takvim ayını dahi devirmemiş yönetim kuruludur. erden beyin "benim için hiçbir şey yapmadılar, hep hava civa", "tutunacak dalım kalmadı, kalsa devam ederdim" gibi demeçlerinin "yanlış bilgi" (en kibar tabirle) barındırdığı en dursun özbek muhalifi galatasaraylılar tarafından bile ifade edilen yönetim kuruludur.

    mevcut başkan ve mevcut yönetim kurulu erden timur'un devam etmesi için, üstelik sportif a.ş'de değil, galatasaray sk yönetim kurulunda üye ve başkan vekili olarak devam etmesi için elinden gelen her şeyi yapmıştır. sadece görev başındaki insanların çabası ile konu sınırlı kalmamış, galatasaray'da sözü geçen insanlardan da sırf erden timur'un devam etmesi için yardım talep edilmiştir. bu gerçeği dursun özbek'i bir kaşık suda boğacak kadar nefret eden isimler bile açık açık dile getiriyorlar. erden timur bu talebi, bu talepleri reddetmiş ve göreve devam etmemiştir. kendince haklı gerekçeleri mutlaka vardır ama bu gerekçeler ne galatasaraylıları ilgilendirir ne galatasaray'ı yönetenleri ilgilendirir. çünkü galatasaray dinamik bir spor kulübüdür, her bir günün her bir saatinin önemi vardır. galatasaray'ın önüne bakması, yoluna devam etmesi gerekir.

    erden timur'un istediği gibi karşımızda kim veya kimler olduğunu dahi bilmediğimiz bir savaşa giremeyiz. bizler don kişot değiliz, yel değirmenlerine karşı savaşamayız. bu doğru da olmaz. erden timur kalmak istese idi, kalmak için 100 tane sebep bulabilirdi kendisine. bunu hepimiz biliyoruz, bu bir acı gerçek. ama o gitmek istedi ve ayrılması için mevcut olan 3-5 tane sebebi gerekçe göstererek gitti. kendi seçimini kendisi yaptı erden timur. erden timur'un seçimlerinin sonuçlarına galatasaray'ın katlanması isteniyor bazı taraftarlar tarafından ama bu mümkün değil. böyle bir şey olmayacak. erden timur istifa edip ayrıldı diye kimse kimseye savaş ilan etmeyecek. point otel'e veya diğer yöneticilerin iş merkezlerine baskınlar düzenlenmeyecek, insanlar telefonla veya yüz yüze taciz edilmeyecek. ultraslan veya başkaları; istenildiği gibi, beklenildiği gibi, hayal edildiği gibi stadı basmayacak. protesto düzenlemeyecek. bunları bekleyenler, bunları isteyenler, anlık hırsları ve ihtirasları üzerinden galatasaray'a zarar veriyorlar. başkan'a, yöneticilere ağza alınmayacak düzeyde hakaretler edenler ve çirkin imalarda bulunanlar ayıp yapıyorlar. en hafif tabirle ayıp ediyorlar. istifa etmesi gereken, görevi bırakması gereken, utanması gereken mevcut tabloda kimse yok. herkes işine bakmalı. erden timur istifa etti ve gitti, kendisi bilir. galatasaray işine bakmalı. galatasaray yoluna devam etmeli. işlere, yola taş koymak da galatasaraylıların bir vazifesi asla olmamalı. hepimiz işimize, önümüze bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın