resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 984
    https://x.com/.../1798443023669543169

    o zaman paraya pula ihtiyacı yok. demirören’ler kredisini ödeyemezken, bein kan ağlarken, ana akım yayıncılık can çekişirken, şampiyonlar ligi yayını maçtan yarım saat önce patlayan acun ılıcalı bize kanalını izlememe hakkı tanımış sağolsun. geçenlerde de korsan izleyen hırsızdır diyordu. bize hırsız olmaktan başka seçenek tanımayan bi aklı evvel kendisi.

    olabilir tabi. başka işleri vardır belki. medya sektöründe zevk için vardır sadece. 10 yıldır medya sektöründe dişe dokunur tek bir işe imza atmadan, kanalının reytingleri her geçen gün kan kaybederken, dijital platformu yerlerde sürünürken ona kazandıran sektörler olmalı şüphesiz. ben bilmiyorum acun şirketinin farklı iştiraklerini. bilen varsa mesaj kutusunu yeşillendirsin.

    çok başarılı acun gel bakalım sporda göster hünerlerini yen galatasaray’ı. gel o ıslak hayallerini gerçekleştirmek için. fenerbahçesine istediği topçuyu alırmış o. alamayacağı adam yokmuş. yeter ki başkanı onu bıraksınmış. başkanı neyi tutuyorsa bırakır inşallah. ah pudra şekeri sen nelere kadirsin.

    sen zannediyorsun çok akıllısın. tam da galatasaray ‘ın kaosunda kahraman olacaksın. belli ki başarıdan başarıya koştuğun muhabirlikten medya patronluğuna (!) giden yıllarda olan biteni unutmuşsun. kiğili, şahenk, uslu, kutlualp, saran, ülker gibi büyüklerine sor istersen. cenazesine geldikleri galatasaray yıllarca neler yaşatmış onlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın