resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 983
    feneri destekliyorsun diyen fenerli olmayan taraftarlara en kısa ve net hali ile; ‘ben fenerliyim, siz izlemeyin o zaman ulan’ demiş olan bir zamanların televizyon efsanesi. ulan yerine başka bir şey de demiş olabilir.

    bu saatten sonra kanal değiştirirken yanlışlıkla ekrana kendisinin kanalları, programları denk geldiğinde kumandayı tokatlarcasına kanal değiştirme tuşuna abanmayan bırak galatasaraylıyım demeyi, kendini onurlu bir insan olarak dahi saymamalı.

    kendisine patiswiss* şekli uygulanmalı, keza bence çok benzerler. her ikisinin de ürünleri kalitesiz ve pahalı, her ikisi de kendi müşterisine hakaret edebiliyor.

    *kısaca patiswiss olayı; çikolata markası patiswiss'in ceo'su elif aslı yıldız tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevapla gündem oldu. tunaoğlu kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösterdi ve dava açma tehdidinde bulundu.
    bu olaydan sonra marka tepe taplak olmuştu, ürünleri farklı isimde paketlemede falan satılıyordu, son durumunu bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın