• 21
    erden timur dört dörtlüktür, hatasızdır demiyorum da dursun özbek büyük nankör çıktı. hatta ben de düne kadar erden bey'e kızan taraftaydım ama yaptığı basın toplantısında adamın yüzündeki üzüntüyü gördük be kardeşim. resmen içi kan ağlıyordu. her şeyi geçtim ali koç denen meczup tarafından alenen tehdit ediliyor. ali koç böyle büyük bir galatasaraylıyı tehdit ediyor. dursun özbek ne olursa olsun sahip çıkmalıydı.

    kendisine seçim kazandıran, başkanlığında konfor alanı sağlayan en önemlisi ilk başkanlık dönemi sebebiyle ismi akıllara geldiğinde tüylerimiz diken diken olan birisiyken o anıların üzerine sünger çekilmesinde başrol oynayan birisini satması kabul edilebilir bir durum değil.

    samimi bir şekilde erden timur'un kalmasını isteseydi kalırdı. kalmasını teklif ettiyse de nasıl yarım ağızla olduğu az çok belli oluyor. yıllar önce ünal aysal'ın başkanlığı döneminde birdenbire resmi sitede fatih terim'den habersiz iki satırda fatih terim'in sözleşmesi uzatıldı haberi gibi samimiyetsiz bir durum.

    işleri erden timur'a bırakıp başkanlığın keyfini sürmek varken kendi kendini zora soktu. başarısızlık, hata yapma lüksü kalmadı.

    belki de olaylar tamamen saha dışı kaynaklıdır. florya projesinde imzaları attıktan sonra başkanlığına da galatasaray'a da deyip gidecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın