• 118
    biz senin ihanetlerini, çapsızlıklarını, beceriksizliklerini erden timur ve başarılı geçen 2 sezon hatırına görmezden geldik. yoksa sen hala aynı kişisin sayın başkan.

    kusura bakma da iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanırken, ilk başkanlık döneminde yaşanan olağanüstü skandalların akıllardayken bu ne büyük nankörlüktür.

    sana önce seçim kazandıran, sonra konfor alanı sağlayan ve taraftarla seni barıştıran adamı sırtından vurmak bırak galatasaray'ı normal hayatta bile az görülen türden bir ihanettir. kerameti kendinden bildi sanırım.

    başarılı ol ya da olma. günlerin sayılı başkan. 2 yıl daha o koltukta kalırım zannediyorsan fena halde yanılıyorsun. istersek yine şampiyon olalım ki sana rağmen oluruz da. biz o kadar büyüğüz. ama bu taraftar tıpkı 2016 eurocup şampiyonluğundaki gibi sana yine haddini bildirir. inan değil kutlamalara maç izlemeye gelecek yüzün kalmaz.

    tek hamlesiyle milyonlarca gs taraftarını karşına almış gs başkanlık koltuğunu işgal eden bu şahsa zerre saygım kalmadı. bir an önce defolup gitmesi için elimden ne gerekiyorsa yapacağım.

    gönül ister ki bir an önce istifa etsin ama maalesef işler yine çirkinleşecek gibi duruyor. hem kendini hem bizi strese sokacak. yazıklar olsun sana. ne yaptın ne ettin yine hafızalarda nahoş hatırlanacak olmayı başardın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın