• 32
    her zaman galatasaray'a emek veren, galatasaray için bir şeyler yapmış insanlar için kullanılan, içi boş, hamaset dolu bir cümle. hiçbir galatasaraylı, galatasaray'ı bir şahsın varettiğine inanacak kadar aptal değildir. fakat böyle hamasi cümlelerle, galatasaray'ın tarihini varetmiş insanları küçümsemek, oldu bittiye getirmek, son derece yanlış bir alışkanlık.

    fatih terim galatasaray'dan büyük değildir. erden timur galatasaray'dan büyük değildir. galatasaray dediğin soyut bir kavram değil. onu da vareden insanlar sonuçta. işinden, gücünden, parasından, sağlığından oluyor insanlar. birisi çıkıyor kimse galatasaray'dan büyük değil. büyük resmi görme kursunu başarıyla bitirdiniz, aferin.

    1980 yılındaki galatasaray, 2000 yılındaki galatasaray kurum olarak aynı kurumsa da, ülkedeki 80 yılında doğanların ne kadarı galatasaraylı, 2000 yılında doğanların ne kadarı galatasaraylı. bir oturup, bakmak lazım.

    fatih hocayı, muslerayı koy fenerbahçe'ye paralel evrende, türk futbol tarihi farklı yazılıyor. insanları önemsizleştirmekten vazgeçin. galatasaray için kalbi atan ve başarılı olan insanlar, o görevlerden uzaklaşmak zorunda kalıyorsa, o sebeplerin üstüne gidin, durumu analiz edin.

    bulunmuş beylik bir laf, kimse galatasaray'dan büyük değildir. söyle geç, çok büyük taraftar oldun. fenerbahçe 30 senedir fatih terim'ini, 10 senedir muslera'sını arıyor. son yıllarda da erden timur'unu arar hale geldi. fakat şahıslar önemli değildir, aynen önemli değil. hocayı vs. geçtim, sadece bir kaleci, hepi topu bir mevki. sadece muslera bize değil, fener'e gitse bugün türk futbol tarihi farklı yazılıyor olurdu. sana emek vermiş, sana katkı sağlamış insanları böyle içi boş laflarla değersizleştirmekten vazgeçmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın