resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11078
    erden timur'a di marzio tweeti sorulduğunda "icardi galatasaray'ın futbolcusu, burada hayalleri var." vs demek yerine, "40 milyon euro gibi bir parayı reddederek geldi ama bir gün arabistan'a gidip para kazanmak gibi bir düşüncesi zaten vardı." benzeri bir açıklama yaptı. şahsen o dakikadan beri icardi'yi artık galatasaray oyuncusu olarak görmüyorum.

    umarım yanılıyorumdur ama adam gelirken erdem timur'un anlattığı projeye inandığım için geldim demişti. şimdi kafasında madem tüm düzeni bozdular, ne diye yıllık 30m euro daha az kazanayım diye düşündüğüne inanıyorum. evet, galatasaray'ı, taraftarı seviyor ama ergin hoca kadar da galatasaraylı değil ya. ergin ataman bile malum sebeplerle galatasaray'da değilse, icardi'nin olacağına ihtimal vermiyorum. ama kral gider ayak kıyağını yapıp bizim adımıza iyi bir bonservis pazarlığı yapacaktır.

    icardi sosyal medyayı anlık takip eden bir adam. mourinho daha statta tur atarken anında ona bile gönderme yapmış bir oyuncu, di marzio'nun tweetine en ufak bir tepki vermedi. bizim bildiğimiz icardi cevabı yapıştırırdı anında ama tam aksi hareketler sergiliyor. bakalım, hayırlısı olsun artık her iki taraf için de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın