resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6451
    fatih terim'le anlaşamamaya başlayınca yücelik mertebesine erişmiş rahmetli. gerçi en son şampiyonluğa oynayan takımın orta sahalarından biri için canlı yayında seks partilerinden sıkıldığını öbürünü de zemin eleştirdi diye kontratını fesh ederken sadece galatasaray'ı düşündüğü iddia ediliyordu. o sene şampiyon olunmasın diye uğraşılırken, federasyonda rakibin hakimiyeti bağıra çağıra tamamen ele alırken millete burda taraftarlık da öğretiliyordu gerçi.

    durduk yere arda turan istendi veya mostafa mohammed canlı yayında istendi anlaşmazlık çıktı diye istediği yerden hikaye yaratan var. ne 2018 yazında 2 santrafor alacağız diye konuşulup santrafor alınmaması ne 2019 ocak ayında hoca ozan kabak'la kalıyor diye poz verdikten 3 gün sonra paldır küldür satılıp hocanın ''benim yapmam gereken belli ama taraftara söz verdim'' demesi ne son gün apar topar alınan 10 mu 13'ü mü verildiği hala muamma olan diagne transferi ne falcao transfer sürecinde hocanın almak kadar satmayı bilmek lazım demesi, falcao'yu kim istemez ama ben orta saha ve defans ta bakmam lazım demesi falan unutuldu. en son falcao'da tamamen taraftarın üstüne yıkılmıştı gerçi onu baş kötü fatih terim'in üstüne yıkmayı becerebilseler yıkacaklardı ama adam mecburen tedbirini aldığı için bir yandan da sürekli hocanın her istediği yapılıyor muhabbeti yaydıkları için mecburen açıktan konuşmaya başlamıştı sonra bunu istedi istemedi diye başına kalıyordu çünkü.

    burda meşhur kazansever diye bir yazar vardı onun başlığını bakarsanız kendisine bakışın nerden nasıl böyle evliya rütbesine çıkarıldığını görebilirsiniz mesela şu entry (bkz: #2956156) gibi. herkes bunun kadar karikatür değil tabi bunun düşük tonlusu. kendisinin yönetiminde yer alıp da sevilen herhangi bir yönetici yok, o dönem tek tek şöyle oldu böyle oldu desen evet abi kötüydü, saçmaydı der ama bir tek mustafa cengiz'i herşeyden azade yüce varlık o da fatih terim'le karşı karşıya gelmeye başlamasıyla oldu. yoksa dert sadece mustafa cengiz olsa; o dönemin ne kongre üyeleri ne meşhur gazetecileri başkan adayları adama yaptıkları, davranışları, sözleri hemen hemen hiç konuşulmuyor artık. kendisinin üzerinden hala esasen devşirilen tek bir şey var onun da ne olduğu açık zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın