resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6443
    galatasaray siyasetinden muzdarip merhum başkan. baskın seçimi tek rakip olarak kazandıktan 6 ay sonra sözünü tutup seçimi yenilemiştir. tekrar seçildikten sonra cas'a gidip dursun özbek'in sardığı cezayı 1 yıl indirmiş, florya rantına da çomak sokmuştur. bunlara rağmen liseli tayfa kendisini ibra etmeyerek yemeye çalışmıştır. şu sıralar metin öztürk'ten intikam almak için erden timur'a arka çıkma pozları kesen eşref bey, kendisine kameralar önünde omuz atmıştır. kendisi vefat ettikten sonraki seçimde ise kriz anında görünmeyen 4-5 aday birden peydah olmuştur.

    transferler konusunda gomis, ndiaye, fernando satışlarının yerini doldurabilecek işinin ehli bir ekip kurabilse ve fatih hoca, acun'un kankası bitik arda'yı alma konusunda bu kadar isyan etmese çok daha uyumlu bir süreç yürütecekti. tüm yatan transferlere bahane değildi ancak ffp ile de boğuşmuştur. tff ve mhk konusunda övülen yönetim zaten yok, ekstra kötü değildi elmas ve özbek'ten. kaldı ki mental gelişimi fetüste durmuş olmak, fetö sonrası şampiyonluklar tarzı çıkışlarıyla yalı çocuğuna edep öğretmişliği de vardır.

    burada zamanında ölüsüne dahi hakaret edilse de net şekilde gelen de gideni aratmıştır. hakkım sonuna kadar helaldir kendisine, insan hastalık haliyle görev bilincinin çakışması durumunu yaşamadan, görmeden bilemiyor. razıyız şahsına münhasır kişiliğinden, razıyız emeklerinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın