resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4849
    galatasaray'da başarısı cezasız bırakılmamış şimdilik "eski" yöneticimiz ama gelecekteki "başkanımız".
    kendisi konuşmasında çalıyı dolaşarak bazı açıklamalarda bulunmuş ama yine galatasaray'ın menfaatini düşünerek herşeyi tüm çıplaklığı ile anlatmamıştır.
    burak elmas'ın fatih terim'i kurban etmesi gibi dursun özbek'te kendisini kurban etmiştir. hala daha kaçtı, bıraktı, yakışmadı, bahanelerin arkasına saklandı gibi yorumlar okuyorum... gercekten pes... ali koç gibi maddi olarak bir tirana karşı tüm sezon okan buruk ve futbolcular ile birlik olup savaştı. koca yönetimde kimse de yanlarında olmadı. zaten kendisi ve birkaç yönetici hariç kimse çalışmadı bile.
    sezon ortasında kendisini hınca hınç eleştiren, sezon sonunda gitme kal diyen taraftarlar kardeşlerimiz seneye ahlar vahlar ile bol bol anarlar artık... gözünüz aydın "30 yaş üzeri 10 milyon bonservis 4 yıllık kontrat 3.5 milyon maaş" cenk abiniz geri dönüyor...
    benim anlamadığım hadi fb cephesi, içerdeki irlandalılar tamam da taraftar nasıl bu oyuna geliyor anlamadım... 3. defa 2 kez üstüste şampiyon oluyoruz ve bir şekilde önümüz kesiliyor.. ve yine erden timur'a kabahat bulunabiliyor.
    ben kendisindem razıyım... allah da kendisinden razı olsun bu 2 sezondaki emeklerinden dolayı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın