resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4848
    adam babasının sirketini yönetmiyor, galatasaray'da yöneticilik yapıyor. küsmüş değil, kezbanlık ne aq sorun o da değil. kime karşı, neye rağmen görev yapacak? taraftar arkasındaymış, futbolcu arkasındaymış bunlar boş laflar. bu adam hoca ya da futbolcu değil; yönetici. attığı her adıma, bindiği uçağa, aldığı benzine kadar laf ediyorlar, edecekler. biz bu söylemlerin hiçbirini duymuyoruz bile nasıl destek olacağız? denetim elemanı gibi gidip yok öyle bir şey mi diyeceğiz? icardi çıkıp ben kefilim komisyon almadı mı diyecek!

    komisyoncu, hırsız vs. gibi ağır ithamlarda bulunmuşlar daha ne olsun. işini iyi yapmıyor, takım iyi gitmiyor tarzı eleştiriler değil bunlar. bu motivasyonla bize zaten yararı dokunmaz ki. bu adam o dinozorların laflarını kafaya takmamış olayı çok yanlış anlamışsınız. mesele o kadar basit değil. kim bilir neler dönüyor orada. galatasaray'a zararı dokunur diye isim vermedi. ama belliki dayanılacak gibi değilmiş.

    dursun özbek de arkasında durmamış işte. adamın aradığı tutunacak dal yönetim ya da kulüp içi dinamikler. bunlar destek olmamış. sen ben olsak neye yarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın