resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4827
    kendisinde biraz 'kurumsal kezbanlık' seziyorum. aslında bu tespitimden çok da emin değilim. çünkü diğer taraftan iş dünyasında başarılı olmuş bir adam var. bu ülkede bu kadar duygusallıkla içinde bulduğu sektörde nasıl böyle başarılı olmuş onu da anlamlandıramıyorum. toplantıda gözleri doluyor falan. bilmiyorum bana komik geliyor bunlar. ortada gereksiz bir duygusallık var.

    galatasaray'ın içindeki kirli siyaset beni yıpratıyor diyorsun da napıyor abi bu adamlar? ne yapabilirler ya? tuvalete bile yardım almadan gidemeyen moruklardan oluşan bir kitle en fazla ne yapabilir yani? ortada adli bir vaka mı var? tehdit mi ediyorlar? nedir yani? eğer böyleyse bunu dillendirirsin. bunun dışında mücadelesini veremeyeceğin ne olabilir?

    kısaca kendisinin ayrılma sebebinin bu ülkede hiçbir karşılığı yok. onu bir geçelim. bugün çalıştığımız şirketlerde bile ekip içerisinde herkes sizi seviyor mu? kuyunu kazmaya çalışanlar, yöneticine seni şikayet edenler vs. vs. her yerde bu var. biz de yaşıyoruz bunları. ama bundan dolayı da istifa etmiyoruz. kaldı ki geçtiğimiz sezon özelinde transfer konusunda net bir başarısızlığın var. 1.5 transferin tutmuş. buna rağmen neredeyse tüm taraftar arkanda. bundan daha büyük bir güç yok ama sen ayrılmayı tercih ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın