resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4825
    içerdeki kendi ağzıyla söylediği belki 300 belki 500 dediği kadar kötü yüzünden kendisine destek ve saygıda kusur etmeyen milyonlarca galatasaray taraftarını, okan hocayı, kalması için her şeyi yapan icardi başta olmak üzere oyuncuları yüzüstü bırakmış eski sportif aş başkan vekilimiz.

    galatasaray suyun öte yakası tarafından 2 senedir abluka altına alınmaya çalışılıyor. kazandıklarına şaibe lekesi atılmaya çalışılıyor. topyekün bir savaş halindeyken, 2 şampiyonlukta anahtar adamlardan birinin suyun öteki yakasına 3.tokadı vurup gardlarını tamamen düşürme fırsatımız varken bu kadar desteğe rağmen bırakmasını ben kabul etmiyorum. buraları okuduğunuzu biliyorum, sizi çok da seviyorum, kararınıza saygı da duyuyorum ama artık ben bir gs taraftarı olarak malesef size güvenemem başkan olarak dönmek isterseniz. galatasaray’ın önünde bu kadar büyük bir fırsat varken fener’e şampiyonluk hediye ederseniz de bu taraftarın sizi affedeceğini düşünmüyorum.

    bu taraftar 2.5 kat artmış fiyatlarla yüzde 99 oranında kombinesini yeniledi. bu yüzde 99’un içinde 80 milyar tl’lik şirketi olan da yok. dişimizden tırnağımızdan ayırdığımızla sizin de olduğunuz projeye güvenimizi gösterdik. bu işlerde duygusallığa yer yok, isim verseydiniz galatasaray taraftarı bu kişilere gerekli itibarsızlaştırmayı yapardı. siz bir azgın azınlığa karşı milyonları arkanızda bıraktınız. gerçekten çok üzülüyorum. galatasaray için hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın