• 3
    satır başları:

    - öncelikle gündemi 1 aydır meşgul ettiğim için kamuoyundan özür diliyorum.
    - bugüne nasıl gelinde öncelikle onu anlatayım. ben şampiyonluktan 1, 1,5 ay önce başkanıma görüşümü ilettim. başkanımız yönetimde bulunmamı rica ettiğinde görüşümü kendisine ilettim. şampiyonluk yarışında olduğumuz için sessiz kalmaya çalıştım. sadece sportif aş'deki görevim devam ediyor demek durumunda kaldım.
    - şampiyonluk yarışında olmayacağımı söylemem imkansızdı. görevim devam ediyor demek durumundaydık. sonrasında kutlamalara limon sıkmak istemedim. perşembe günü bir transfer toplantısı oldu. bir de sponsorluk meselesi var takip ettiğim inşallah bitirmiş olacağız onu da.
    - 14 aydır kasıtlı iftiralara dayanmamın tek sebebi galatasaray.
    - başka tutunacak bir dalım olsa, hiçbir şekilde bu kararı almazdım. ne yaptığımı bilmiyorum. söylenen şeyler çok ağır. ne komisyonculuğumuz ne arsızlığımız ne hırsızlığımız hiçbir şey kalmadı. taraftar bırakmamı istemiyor, bende istemiyorum ama hiçbir dal yok.
    - her şeyimi vermeye hazırım, hazırdım ve her zaman hazır olacağım! bunu da bu iki senede gösterdiğimi düşünüyorum. galatasaray'ın büyük problemi içerdeki bu kötü siyaset. sürdürülebilirliğin olmama sebebi bu siyaset!
    - kendi bireysel çevrem sayesinde galatasaray'a 40 m€ sponsorluk imzalatmışım. benim sponsorluklarım dışında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın