resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4743
    transferler üzerinden 1 yıl geçtikten sonra konuşmak kolay ancak kimse kusura bakmasın angelino, zaha, ziyech ve tete transferlerine hem de bonservis ödenmeden yapılmış olan bu transferlere kötü transfer demek sadece iş bilmezliktir. bonservissiz olması konusuna ekstra dikkat çekerim, çünkü limitlerden dolayı bonservis ödeyemiyorduk yoksa zaten fred listemizin ilk sırasındaydı hemen alırdık.

    sezon performansları konusunda eleştirin sonuna kadar desteklerim, ki ben de çok eleştirdim ama kalkıp 4 ay önce psg ile transferi bürokratik engeller sebebiyle iptal olmuş olan ziyech'i, premier ligin en gözde kanat forvet oyuncularından zaha'yı, sol bek için kusursuz olduğu düşünülen ve icardi'nin ağzına ortalar açmasını planladığımız almanya liginin asist krallarından angelino'yu, gelecek vaadeden oyuncu denildiğinde avrupa piyasasında üst sıralarda ismi geçen tete'yi transfer ettiği için erden timur'u boklamasın lütfen. sezon başında kağıt üstünde de yapılan tek kötü transfer ndombele'ydi o da son dakika diğer bütün alternatiflerde istenilen sonuçlar alınamayınca yapılan bir transferdi.

    kendisinin bir de iyi transferlerine bakalım;
    - icardi
    - mertens
    - torreira
    - oliveira (ilk sene şampiyonluğa ciddi katkı sundu)
    - zaniolo (tam bir karlılık transferi)
    - sanchez
    - rashica (ilk sene şampiyonlukta x faktördü)
    - köhn
    - demirbay
    - kaan ayhan
    - bakambu (hem gelişi hem gidişi)

    not 1: sacha boey bayern'e o paraya gittiyse kendisinin sayesindedir. yoksa cenk ergün olsaydı 22 milyona fit olur göğsünü gere gere gezerdi satış yaptım diye.
    not 2: vinicius berbat bir transferdi bunu da listeye ekleyeyim ama o da şampiyonluğu getiren gollerden birini attı*

    özetle erden timur candır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın