• 91
    görevi bırakmakla meydanı kurtlara bıraktığının farkında olmalısın. hepsinin istediğini yaptığının farkında olmalısın. kurduğun bütün kontrol mekanizmasını akbabalara bıraktığının farkında olmalısın. bütün çakalların ekmeğine yağ sürdüğünün farkında olmalısın. şampiyonluklarda dursun özbek, metin öztürk gibi yöneticilerin katkısının yeterli olmadığını taraftar çok iyi biliyor ve sen de taraftarın sana olan sevgisinin farkında olmalısın. ayrıldığında olası bir başarısızlıkta ortaya koyduğun projenin çökeceğinin farkında olmalısın.

    eğer icardi, torreira gibi oyuncular senin ardından giderse, bunun vebalinin üzerinde olacağının da farkında olmalısın. bu ayrılıklar neticesinde dursun özbek yönetimi esas sorumlu olsa da, taraftar senin de kendisini yarı yolda bıraktığını unutmayacaktır. sen gittiğinde ortaya çıkacak başarısızlıkta bu saatten sonra "erden timur olmadığında dursun özbek başarısız oldu" demeyecek kimse. dursun özbek yönetiminin zaten başarısızlığa meyilli olduğu çok iyi biliniyor ve bu durumda sen de hiç iyi anılmayacaksın. bunların hepsinin farkında olmalısın sayın erden timur.

    dış baskılar önemli değil dedikten sonra, aile/sağlık parametreleri istifa gerekçelerinin arasında yoksa, bırakmanın hiçbir mantığı yok. titre ve kendine gel sayın erden timur. eğer içerdeki namertler canını sıkıyorsa görevi bırakarak onlara ders veremezsin. kalarak onları daha da kudurtman, onları daha da yerin dibine sokman gerekir.

    kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. sen şu anda vazgeçiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın