resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2773
    normal şartlarda kendisi ne jorge jesus gibi bu ligin sportif geçerliliği kalmamış yeaa diyecek ne de ismail kartal gibi kağıttan ali koç’un istediğini okuyacak bir adam değil. normal şartlarda tabi. kim bilir yıllık 20 milyon euro tatlı gelebilir. orası muamma. basın toplantısını izlemedim ama burada okuduğum kadarıyla sirk sahibi ali koc ve haramileri bile kumpas mumpas yapı mapi gibi çocukça argumanlariyla ilgili soru sordurtmamislar. bu da birsey.

    ben bu tarz saçma olaylara gireceğini de zannetmiyorum. zaten galatasaray’a öyle ya da böyle gecmisten gelen bir saygısı var. 2013 ve 2014 yıllarında toplam da 4 kez karsilasmamizin yanında drogba ve sneijder transferlerimizde de galatasaray’a gidin diye referans olmuştu.

    en fazla, bilinen ozelligi olan ortamı germe işini icardi üzerinden yapıp icardi’ye saracaktır. okan hoca öyle fazla polemiğe giren biri değil. işine bakar. belki hakemlerle ilgili tepkisini dile getirir. o kadar. hatta okan hoca için kendisinin buraya gelmesi bile onda heyecan yaratmıştır. zira zamanında jesus denen burnu havada hocanın bile elini sıkmak istemiş, jorge denen megaloman kendi çapında onu iplememisti. sonrası malum. biri lig kupası kaldırırken diğeri arabistan’a gidecek uçağını düşünüyordu.

    tabi mourinho’ya dönersek umarım fener macerası bizdeki rijkaard hayal kırıklığı gibi olur. umarim chelsea zamanında eto’o ile yaşadığı yaş polemiğini dzeko ve tadic’le yasar. zaten buraya da zoraki geldiğini düşünüyorum. muhtemelen kendisine teklif götürmeyen elit lig kulüplerine cani sıkkın. zamanında fener dick advocaat’i getirmişti. hatta mourinho’lu manchester’i falan yenip bir hava yakalamışlardı ancak advocaat’in istediği transferler gerçekleşmeyince o da dicki tutup* benden bu kadar diye sezonun geri kalanını salmisti. mourinho’da da öyle olabilir. istediği oyuncular alınmaz veya alınamazsa, hayal ettiği ortamı bulamazsa hiç öyle kağıttan basın toplantısı yapmaz. sene sonu memnun oldum der basar gider, fener de artık alex veya volkan demirel’i mi getirir yoksa aykut kocaman-ersun yanal kısır döngüsüne mi döner bilinmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın