resim
Marcos Vinicius Do Amaral Alves
Takım:Karagümrük
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.96
Uyruk:Brezilya
  • 50
    karagümrük ile sözleşmesi sona eren ve 23-24 sezonu sonunda al-ahli kulübüne geri dönen dev santrafor.

    bizi 2023-24 sezonunda futbolcu bazında en çok zorlayan oyuncu olmuştur ayrıca.

    kendisi aslında bizim ligimizin bug'ı gibi bir oyuncu. fizikli ve kule hücumcular çok iş yapıyor. özellikle trabzonspor'da bunu net bir şekilde gördük. andreas cornelius, alexander sørloth ve paul onuachu gibi oyuncular trabzonspor'a önemli katkılar yaptı. özellikle ligimizde anadolu takımlarına karşı kapanan rakibi açmak için çok etkililerdi. savunmaların durdurması gerçekten çok zor olan futbolcu tipleri. kanatlarda doğru orta atabilen oyuncular da oldu mu orta-kafa-gol çok izletirler taraftarlara.

    bu tip oyuncular anadolu takımlarında oynarken bu kadar verimli olamazlar çünkü trabzonspor gibi nispeten güçlü kadrolardaki gibi genel bir kaliteye sahip olamıyorlar. ve topa sahip olan, rakip ceza alanına yığılan bir oyuna sahip olamıyorlar. bu yüzden geride bekleyen takımlar için yeterince verimli olamıyorlar.

    belki çok ofsaytlanacağım ama söylemek istiyorum yine de.

    eğer icardi'nin yedeği olmayı, hatta bazen ikili de oynatılabilir, çoğunlukla ligde oynatılmayı kabul edecekse ve çok para istemezse; yabancı kontenjan konusunda sıkıntı çekmezsek en azından kendisini kiralamanın ligde çok işimize yarayacağını düşünüyorum. ve avrupa'da sıkı savunma yapan disiplinli kuzey takımlarına karşı bile işe yarayabilir.

    kısacası bizim ikinci ve yedek forvet olarak fizikli bir kule oyuncusuna ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın