• 48654
    "9 mayıs'ta roma'ya gittim, mourinho ile görüşmek için. 2 saat sohbet ettik. 'beni bir aday aradı, telefonda konuştum' dedi. 'gayet doğal' dedim.

    sonraki hafta da branco ile randevulaştığını söyledi. 'görüşebilirsiniz, benim amacım senin fenerbahçe'ye gelmen' dedim.

    sonra menajeriyle oturup, her konuda anlaştık. 2+1 yıllık sözleşme teklif ettik. 3-4 yardımcısı olacaktı, bir de türk yardımcı istedi. ve tüm bunlar için kendisine kendisine 14.5 milyon euro teklif ettik, onlar 15.5 milyon euro istedi, 15 milyon euro'da anlaştık.

    menajerlik ücreti vs onları da sonra konuşacaktık. avukatı bir sözleşme hazırlayacaktı, seçilirsek almayız diye tazminat koymak istediler. 'sizi seçim malzemesi olarak kullanmayacağız, seni fenerbahçe'nin başında görmek istiyoruz' dedik. 'çünkü çocuklar ağlıyor, çocukların ağlamasını engellemek için sana geldik, senden başkasına da gitmedik' dedik.

    bu şekilde süreç yürürken ali beyler devreye girdiler, hangi şartlarda bilmiyorum ama önemli olan fenerbahçe'ye gelmesiydi. onları da tebrik ediyorum. "

    aziz yıldırım
App Store'dan indirin Google Play'den alın