resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2405
    bazen burdaki yorumları okudukça bazı şeyleri nasıl ilahlaştırdığımıza şaşıyorum. arda turan galatasarayın mukaveleli oyuncusudur. içimizden biridir taraftardır o ayrı. ama neticede oyuncudur. teknik direktör nerede derse orada oynamak zorundadır. yok ben burayı beğenmiyorum canım oynamak istemiyor deme lüksüne sahip değildir. bu söylediğime baros da dahildir elano da dahildir uğur uçar da dahildir palmerias da forma giyen cassio lincoln de dahildir. hiç bir yerde oyuncunun bunu deme lüksü yoktur. (bir tek fenerde alex dışında)

    uğur uçar ben sağ bekim solda oynamam diyor mu? kewell ben sol açığım sağda oynamam stoperde oynamam diyor mu? baros fener derbisinde sağ açık oynarken gıkını çıkardı mı? hakan balta stoper oynarken lan burası bana göre değil ben kanada geçiyim diyor mu? elano ben ofansif orta sahayım aga benden box to box orta saha yaratma rijkaardcığım diyor mu? mehmet topal ben ön libero oynamayı seviyorum hoca stopere koydu ama ben biraz öne doğru kaysam mı diyor mu? daha sayayım mı?

    #394141 nolu entry'nin arkasındayım hala ama bir oyuncu ben burda oynamayı sevmiyorum deme lüksüne sahip değildir. sezon başında da forvet arkası oynuyordu arda? asistler yaparken gol atarken iyiydi... sonra noldu? ne değişti ikinci yarı? gio geldi diye mi böyle oldu?

    bir oyuncunun takım arkadaşına pas atmama lüksü de yoktur. pas atacağı oyuncu seçme de.

    bugünkü* gibi oyna canımı ye arda. hep öyle oyna yüzün gülsün. ama asık suratla oynıcaksan yerini beğenmeyeceksen pas atacağın oyuncuyu seçeceksen, çık git yüreğimden çok istediğin liverpool'a, orada senin başarılarınla övünelim.

    ps: benitez'e de soldan başka yerde oynamam de bakalım nolcak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın