resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6659
    akıl hastanesine çevirdiği kulübü (deli saçmalığı bile daha akıllıca olur en azından deliliğin bile bir akıllı tarafı vardır.) hezeyanları ile birlikte yönetmeye devam ediyor. mourinho transferi esnasında kullandığı dil ve anlatım akıl hastanesinin büyüdüğünü gösteriyor. kötü olan şu ki bu delilik satın alınıyor taraftarlarca. artık yalnızca zihin dünyasının uydurduğu şekilde gördüğü dünya 2024-25 sezonunun özeti gibi de olacak.
    biz bir rakiple değil bir akıl hastanesi ile mücadele edeceğiz yeni sezonda. iyi senaryo kötü senaryo ve bilumum senaryolar yanında bir de deli saçmalığı senaryosu da var. ona göre de hareket etmeliyiz. 2024-25 sezonu yalnızca organize kötülüğe, uslanmaz bir kibire ve tarihi kıskançlığa değil akıl hastanesine karşı vereceğimiz mücadele olacak ve tarihimizde ilk kez akıl sağlığı sağlıklı olmayan rakibe karşı vereceğimiz mücadele de olacaktır.
    okan hocam. çok büyük bir sezon olacak. bu akıl hastalığını ve kibirden aklî dengelerini bozmuş bu akıl hastanesini yenmeliyiz.
    zira olur da bu akıl hastanesi hasbelkader kazanırsa akıl bitecek deli saçmalıkları kazanacak gerçekler değil hayal dünyasında yaşayanların uydurduğu saçmalıklar prim yapacak.
    her sezon zor biliyorum ama bu sezon bu akıl hastanesini yenmeliyiz.
    en büyük akıl hastasının inşa ettiği ve giderek etrafının genişlediği büyüdüğü bu akıl hastanesini yenmeliyiz galatasaraylılar.
    bu sezon her zamankinden daha çok konsantrasyon her zamankinden çok destek.
    akıl hastasına karşı gerçekler akıl hastanesine karşı tarih kazanmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın