resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4682
    hiç de öyle biz galatasarayız havasına girmemek gerekiyor. ya bu kulüpte senelerce özhan canaydın, faruk süren gibi isimler başkanlık yaptı. ölünün ardından konuşmayalım diyoruz. ama şu tezahüratı unutmadım hiç.

    https://www.youtube.com/watch?v=ebukqRMND7c

    yok klas adamlarmış, yok aristokratmış, yok elitmiş. ya bu kulüp, tarihinin en başarılı dönemini yaşarken mustafa sarıgül, burak elmas, özer saraçoğlu gibi yöneticilerle bunu başardı. bir tanesi kendini deli etti, tiktok fenomeni oldu. bir tanesinin ismini duyan taraftar başlıyor saydırmaya.

    özetle bunlara rağmen hocanın, teknik heyetin, futbolcuların özverisi, taraftarın inancı ve desteği ile oldu bazı şeyler.

    galatasaray tarihinde 2011-13 dönemindeki ünal aysal hariç hiçbir yöneticiye bu kadar çoğunluk desteği olmamıştı. tüm bu desteğe yüzünü çevirecekse net, somut ve kesin bir dille gerekçelerini anlatmak zorunda. sebebini bilebilirsek ona göre insanlar bir değerlendirme yapabilir.

    yok eğer terim'in sezon sonu konuşacağım diyip sonra tek kelime etmemesi gibi sessiz kalacaksa gelecekte tekrar yönetici veya başkan olarak görev alması zora girecektir. döndüğünde taraftarda ne eski sevgiyi ne de eski krediyi görecektir.

    sabırsız dediğimiz galatasaray camiası bu sezon yapılan hatalı hamleleri, ilk geldiği sezonki doğru transferlerin hatrına geri plana attı. elbette ilk tökezlemede ses çıkaran bir kesim olsa da şampiyonluk kutlamasında gösterilen sevgi, o güvenin yansımasıdır.

    avrupa şampiyonluğu için bir yola çıkmıştık. erden timur - okan buruk ikilisi ile seneler sürecek bir domimasyon hayal etmiştik. yine, yeniden olmadı. adamlar 3 gün sonra şampiyonluk kutlar gibi mourinho ile havaya girmiş durumda iken biz yine kara kara düşünmeye başladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın