resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3833
    sürekli taraftarlarla laf dalaşına girmesi sıkmaya başladı. sanırsın ki tek negatif yorum kendisine yapılıyor. kerem aktürkoğlu'nu geçtim, icardi bile düştüğü dönemde bu takımda son derece sert eleştirildi. hayır, attığı goller dışında aman aman bir olayı da olmadı tüm sezon.

    şimdi zaha'yı savunanlar, 'gol atmış, daha ne yapsın?' savunmasına girebilir; ama o zaman da şu soru çıkar ortaya: savunma becerileri nasıldı? bu adam, şampiyonlar ligi'nde zayıf savunma katkısı sebebiyle bize yol yedirmedi mi? evet, yedirdi. oyun zekası nasıldı? topla gereksiz hareketler yapma, top kayıpları, taktiksel disiplin eksikliği ve topla gereksiz hareketler yapma olaylarında bu adamın üstüne yoktu. pas yeteneğini göremedik, çünkü ya adam çalımlama derdine düşmüştü ya da geriye pas verme derdindeydi. bu da takım çalışması içinde de kötü olduğunu gösterir bize. liderlik konusunda, lider bir adam, teknik direktörünün kararlarına susup da lig bitince teknik direktörünün kararlarını sosyal medyada eleştirmez. ondan da yoksun bu adam. eee, zaha, bireysel oyun dışında neye yaradın da atar gider yapıyorsun? bir an önce gönderilmeli.

    geldiği ilk günden beri diyorum, zaniolo'nun bacaksız hali bunu ikiye katlar. neymiş efendim, premier lig'den gelmiş. sanki top 6'dan geldi... geldiği takım, ingiltere'nin sivasspor'u gibi bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın