resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4674
    maalesef kendisinin ayrilisinin galatasaray uzerinde olumsuz etkileri olacaktir.

    bir kere futbolcularla iliskilerde teknik direktore muthis bir destegi oluyordu. oyle veya boyle ego sahibi futbolcularin ruh halini cok iyi yonetiyordu ve muthis bir motivasyon sagliyordu.

    ıkincisi dursun ozbek yonetimine kalkan oluyordu ve taraftar, genel kurul arasinda denge unsuru oluyordu. burada camianin butunlugunu saglamak ufak tefek tokezlemelerde bocalamanin dozunun artmasinin engellenmesi cok onemli. galatasaray’in bircok sezon ust siralardan biraz uzaklasinca daha da diplere dogru gitmesinin sebebi bu oluyor.

    yani ozetle iki uc transferin dogru veya yanlis yapilmasindan daha onemli mevzular var. fenerbahce bu pozisyona acun gibi bence basarili olabilecek bir ismi getiriyor (yillardir en cok eksikligini hissettikleri pozisyondu) bizse erden timur’u kaybediyoruz. bir alternatif abdurrahim albayrak olabilirdi ama uc bes transfer hatasina taraftar onun da biletini kesti ve geri donmesinin onunu kesti. umarim korktuklarimiz basimiza gelmez ve dogru bir organizasyonla bu kaybi telafi ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın