• 10089
    içlerinde hâlâ galatasaray'ın kişilere bağlı olmadığını öğrenememiş kişileri barındıran topluluk.

    o zaman ben de derwall olmasa şampiyonlar ligi'nde yarı final yapamazdık, uefa kupasının temelleri atılmazdı diyeyim iyice akçaabat sebatspor'a dönelim. fatih terim, okan buruk, derwall, sounes, faruk süren, erden timur vs. hepsi gelip geçicidir. bu kulübün temelleri 500 yılı aşkın bir geleneğe bağlıdır.

    1 kişi ile başarı geliyorsa neden bu kadar yatırım yapıyor kulüpler. hagi'nin, popescu'nun, taffarel'in, drogba'nın, sneijder'in, icardi'nin, kosecki'nin ve daha bir sürü yıldızın bu takıma gelmesinin sebebi bu kulübün herkesten bağımsız büyük bir kulüp olmasıdır.

    önce sempati duyulan kulübün ne olduğunu öğrenin sonra her şeye çamur atarsınız. erden timur gittiyse gitmiştir lan ne büyüttünüz allah aşkına. banane derdinin ne olduğundan. ben 3 ay sonraki şampiyonlar ligi maçını düşünüyorum. ha kalsaydı, her şey güzelce devam etseydi elbette çok mutlu olurdum ama olmadıysa olmamıştır. ne yani fatih terim gitti diye şampiyon olamayacak mıydık? erden timur gidecekse batacak mıyız?

    en büyük sorunu istikrar bu kulübün. iyi şeyler olunca bir anda kendi prangaları devreye giriyor işte mesele bu. keşke her sene şampiyon olsak ama yapacak bir şey yok. fatih gider okan gelir, haldun gider erden gelir, erden gider ekrem gelir ama her zaman gelir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın