resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4660
    erden timur anladığım kadarıyla kendi halinde kimseden destek görmeden bir şekilde zengin olmayı başarmış bir iş adamı. belli ki ali koç kendisini bitirmeyi kafasına koymuş. kabul etmek gerekir ki koç holding kendi halinde inşaat işi yapan siyasi bir bağlantısı olmayan bir iş adamını çok rahat bitirir.
    ülkenin içinde bulunduğu durumdan en çok etkilenen ve etkilenecek sektör inşaat sektörü. önümüzde ki süreç nef için kolay geçmeyecektir. üstüne üstlük koç holding gibi bir düşman kazanmışsanız işler düpedüz içinden çıkılmayacak bir durumda demektir. erden timur şirketini borsaya açacağını söylemişti sezon başında üstünden neredeyse 10 aylık süre geçmesine rağmen halka arz listelerinde adını göremiyorum hala. demek ki birileri bir şekilde buna engel oluyor. şirket halka arz olabilseydi en azından spk koruması altında olabilirdi ama o da olamıyor demek ki.
    arkadaşlar koç ailesi türkiyede artık oligark statüsünde. bunu kabul etmek lazım. bulundukları tüm sektörlerde ya tekeller ya da piyasa lideri. ülkede üretilen her 5 lirasından bir lirasını bu adamlar üretiyor. bu adamlarla baş etmek imkansız. bunu kabul etmek lazım. yoksa emin olun erden timur’da galatasarayı senin benim kadar seviyordur. çok zenginken 42 yaşında fakir olmak ne demek bir düşünün ona göre eleştiri yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın