resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2704
    mourinho sayılı teknik adamlardan biridir ama zirve dönemleri epey bir geride kaldı. fenerbahçe için avantajları da olacak, dezavantajları da.

    avantajlar:
    -futbolcu transferleri kolaylaşacak çünkü mourinho'nun takımımda görmek istiyorum diye telefon açtığı futbolcu kolay kolay hayır diyemez.
    -kendisini yeniden avrupaya ispat etmek için şampiyonlar ligine katılacak bir takıma gelmek onun için iyi bir motivasyon.
    -oldukça kurt bir hocadır. maç içindeki reaksiyonlarıyla, maç öncesi ve sonrası açıklamalarıyla, hakemleri baskı altına alma konusunda falan fenerbahçe'ye müthiş bir artı katacaktır.
    -turnuvaları iyi oynadığını düşünüyorum, iyi kadro kurulursa şampiyonlar liginde çeyrek finali mutlaka görecektir.
    -takımı fiziksel olarak çok üst lige çıkaracaktır.

    dezavantajları:
    -fazla dobra kişiliği sebebiyle işler kötü gittiği an fenerbahçe taraftarıyla ve belki de yöneticilerle arası açılacaktır.
    -çok kolay futbolcu harcar. olacağından demiyorum ama kafayı taktı mı herkesin beğendiği ferdi'yi fred'i bile futbola küstürebilir.
    -oynattığı futbol yenilikçi değil, yeni oyun anlayışlarına oldukça uzak kaldı. bence yaşından kaynaklanıyor, belli bir yaştan sonra insan kendini yenileyemeyebiliyor ama tabi uzun bir aradan sonra kendine bir şeyler katmış mıdır onu göreceğiz.
    -avrupa'da başarıya odaklanacağı için türkiye ligi'ni de hafife alacağı için bence şampiyonluk ihtimali yok.
    -çok para kazandığı gibi çok da para harcatır, harcamazsan suçu sende bulur. harcar da başarılı olamazsa da tazminatını alarak kovulmaya bekler. bu konuda da baya bir kurttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın