resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4639
    transfer açısından ilk yarısı çok iyi ikinci yarısı ise bir o kadar kötü hatta oyunculara verilen sözleşmeler açısından korkunç işler yapmış galatasaray a.ş yöneticisi. transfer harici diğer konularda ise çok iyi, özellikle galatasaray’a karşı kurulan ve başını ali koç’un çektiği organize kötülüğe karşı muhteşem bir mücadele verdiğini düşünüyorum. o açılardan kendisini bence çok arayacağız.

    ama transfer konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ndombele, mata, tete ve aurier’e verilen maaşların hiçbir karşılığı olmadı. keza yusuf demir transferinde de büyük patladık. morutan’ın ankaragücü’ne gerçekleşen ve detaylarını sadece kendisinin bildiği sözleşmeler falan. birçok fiyasko var yani transfer açısından. neyse ki okan buruk ve galatasaray taraftarının olağanüstü gayretiyle o fiyaskolar bertaraf edildi. yoksa bu maliyetlere anadolu’da birçok kulüp 1-2 yıllık kadrosunu kurar.

    neyse. iyisiyle kötüsüyle bırakıyor artık sanırım. 2 sene sonra metin öztürk bayrağı devralacak dursun başkan’dan. metin öztürk de 2 dönem görev yapsa, kendisinin 5-6 sene sonra başkan adayı olarak yeniden ortaya çıkacağını düşünüyorum. hakkında hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın