resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2702
    gelişine her yönden sevindiğim teknik direktör.

    -okan buruk'a güveniyorum, mourinho değil guardiola gelse, okan buruk & galatasaray birlikteliği ve uyumu kadar bir harmoni yakalanamaz türkiye liginde.

    -anadolu takımları ve hocaları maçlara çıkarken artık ismail kartal'a karşı değil, mourinho'ya karşı hazırlanacaklar. son 2 sezonun modası, rekortmen okan buruk'u yenmek iken, şu an mourinho'yu yenmek olacak.

    -yüksek maliyetine herkes "ya onlar koç abiii" diye çıkışmış ama, ali koç bu paraları fenerbahçeye borç olarak veriyor, seçimde karşısına aday çıkmaması bu yüzden. bu borcun katlanması hem ilelebet ali koç gibi bir basiretsize karşı yarışmak demek hem de fenerbahçeyi mali anlamda sarmala sürüklemek demek ki, bu bizim için ballı kaymak.

    -süper ligin marka değerini yükseltiyor, büyük bir medya gücü var. ismini duyan süper lige şöyle bir bakıp şampiyon takımımızı ve kaliteli kadromuzu görüyor. bu fenerbahçe gibi bizim de transferde elimizi güçlendirecek bir durum.

    -rekabet her zaman iyidir. ismail kartal'a karşı motivr olamayan bir takım ve teknik direktörümüz vardı bu sezon, önümüzdeki sezon mourinho'ya karşı tam tersi olacaktır.

    -başarılı ve modern bir teknik direktör değil. tottenham, roma gibi takımlarda ne taktiksel olarak rakiplerine üstünlük kurabildi ne de takıma hakimiyet sağlayabildi. iki takım da, yanlış hatırlamıyorsam, kendisi gittikten sonra çıkışa geçmişti.

    sözün özü; lige ve galatasaraya faydası, fenerbahçeye faydasından çok daha fazla olacaktır diye öngörüyorum. bu da beni mutlu ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın