resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4624
    galatasaray'ın sponsorsuz kaldığı günlerde kendi cebinden kulübe göğüs sponsoru ve stat ismi sponsoru olmuş, 13. olunan sezonun ardından elini taşın altına koyarak üst üste 2 kez şampiyon olacak iskeleti oluşturmuş başkan vekilimiz. taraftar, futbolcular herkes kendisini seviyor ve istiyor. buna rağmen kalmıyorsa gerçekten yorulmuştur, gerçekten yıpranmıştır diye düşünürüm.

    kulübü dipten alırken çekinmeden almış, zirvedeyken mi çekinip bırakacak? ya sağlık sorunlarından, ya da farklı durumlardan dolayı yıpranmıştır diye düşünüyorum. ayrıca herkes mental açıdan güçlü olmak zorunda değildir. "buna mı alındın?" demek, insanların neye alınacağını belirleyebileceğimizi düşünmek çok saygısızca ve egoistçe bir düşüncedir. sadece erden bey açısından değil, çevrenizde bulunan hiçbir insana "buna mı alındın?" diye tepki göstermemeniz, alındığı şeyi küçümsememeniz gerekir.

    kendisine tüm emekleri için bir taraftar olarak teşekkür ediyorum. kulübün yarınlarında, erden bey dinlenip sorunlarını atlattığında, belki de başkan olarak yeniden buluşmayı temenni ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın