resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2699
    ısrarla “yok fb’nin bu kadar geliri yok nasıl harcıyorlar, yok mourinho tazminatı alır kaçar, yok başarısız olursa fener batar” yazanlar ısrarla anlamıyor ama yazalım.

    beyler bayanlar. bu kulübün başında canı sıkılsa bir gecede 100 milyon dolar harcayabilecek çapta bir adam var. yalısında otururken sotheby’den 100 kağıtlık bi ev görse tasadüfen ya da oğlu sosyal medyada görüp istese hadi alıyım demesi 3 sn bile sürmez. siz önce bu gerçeğin bir farkında olun derim. sınırsız bir sermayeye karşı savaşıyor galatasaray. fenerbahçe artık bir holding iştiraki. yapı kredi gibi, opet gibi. holdingin de itibarı söz konusuysa -ki galatasaray baya harcadı o soyadını- 100 de harcar 300 de harcar koç grubu ki harcadı da.

    mourinho 100-150 milyon euro civarı bir bütçe sözü almadan gelmemiştir zaten. batırsa da alıp kaçacağı tazminat koymaz holdinge. 20 kağıt parayı çayını içerken imzalıyor ali koç. harcanan para fenerbahçe’nin parası değil çünkü. fener istediği kadar harcar bu parayı muhasebede 30-40 gösterir herkes yoluna devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın