• 8901
    mourinho hamlesiyle saha kenarında inanılmaz güçlendiler. oyunsal olarak değil ama. fenerbahçe zaten dokunulmaz bir takım mourinho'ya da bu aktarılmıştır. hakemi dövse rakip futbolcuyu dövse ceza gelmeyeceğini öğrenmiştir.

    mourinho, fenerbahçe'ye geldi diye rekabet olacak diye sevinen galatasaraylılar görüyorum. normal bir durum değil bu. rakibimin neden güçlü olmasını isteyeceğim, düşünüyorum bulamıyorum. ligde şartlar normal olsa rekabet edelim de adamlar her yere sızmış, futbol sahası içinde mücadele etmiyorlar ki.

    iki gün sonra mourinho üzerinden okan buruk'a laf edilirse gerçek niyetler anlaşılır zaten. okan buruk belki başarısız olur diye bekleyenler olduğuna o kadar eminim ki iki senedir bu fırsatı vermiyor çünkü. insanlar anlamıyor ama okan buruk demek galatasaray demek. fatih terim de öyleydi mesela ama sürekli ceza almasına göz yumuluyordu.

    konunun özüne dönersek fenerbahçe saha kenarında da baskı yapacak adamı getirdi. seneye topluca rakip takım hakem falan döverler. biz de rekabet ediyoruz diye seviniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın