• 3161
    önlerinde çok önemli üç sınav var;

    1- federasyon seçimleri. hadi fenerbahçe aziz yıldırım falan derken enerjisini buna veremiyor. biz ne yapıyoruz bilen var mı? sanki daha çok sadece şampiyonluk kutluyoruz.

    2- yaz transfer dönemi. takımın son yaz ve kış transfer dönemini iyi geçirdiği söylenemez. yazın atılan kurşunlar yeterince etki gösteremedi. kış dönemindeyse çok geç kalındı. bir de boey'den gelen 30 milyonun üzerine yatıldı.
    aynı hataları tekrarlarsak yeniden okan hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını beklemekle geçecek bütün sezon. adam 23-24 sezonunda 6-7 farklı sol bekle oynamak zorunda kaldı.

    3- takım içinde iç barışı yakalamak. buna erden timur'u tutmak demek istemiyorum. zira galatasaray asla kişilere bağımlı olmadı. bundan sonra da olmaz. ancak erden timur'un yarattığı takım havasını devam ettirebilmek şart.
    mourinho falan hava civa. bir takımın iç huzuru yoksa başarı gelmesi çok zor. biz zamanında anelka-alex-appiah'lı kadroyu da zico'nun çeyrek final oynattığı fenerbahçe'yi de hep takım içi dinamiklerimizin gücü sayesinde bertaraf ettik. yine yaparız. yeter ki iç huzurumuz devam etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın