• 8895
    çoktan alikoçspor olmuş kulüp. borçmuş, limitmiş, finansal fair playmiş, hiçbir önemi yok. fenerbahçe'nin 16 milyar tl gibi devasa bir borcu var ama aslında ali koç'a var. fenerbahçe'nin bütçesi diye bir şey yok ama ali koç'un bütçesi var. o varsa fenerbahçe var, o yoksa fenerbahçe yok. fenerbahçe'ye karşı kazandı bu savaşı, hem de sıfır başarıyla. fenerbahçe'yi gittikçe de yok edebilir. hep tam tersini düşündüm, fenerbahçe ali koç'tan büyüktür herhalde dedim ama zaman beni haksız çıkardı.

    galatasaray fenerbahçe ile rekabet etmiyor. bir şirketin devasa imkanları, lobisi ve organize ettiği suçlarla ile mücadele ediyor. hiç de umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. futbolda o kadar çok bağımsız değişken var ki. en başta da takım olabilmek, istikrarlı olabilmek, özüne inanmak ve sonuna kadar mücadele etmek. galatasaray iki sezondur bu adamı sahada yendi, gururuyla oynadı ve en sonunda delirtti. galatasaray camiasından ve yönetiminden ricamdır, galatasaray'ın haklarını koruyabildiğiniz kadar korumaya artık mecbursunuz. en basitinden isterseniz avukatlar ordusu kurabilecek güçtesiniz. sessiz kalmayın ve hiçbir cephede vuruşmaktan çekinmeyin. fenerbahçe'nin büyüklüğü diye bir şey meğerse yokmuş ama galatasaray'ın büyüklüğünü daha çok görecek bu zat. belki yeniden başlıyoruz, gazamız mübarek olsun.

    edit: fenerbahçe'nin ali koç'a borcu olmadığını söyleyen, bunun da ali koç'un bizzat beyanı olduğunu söyleyen yazar arkadaşlar oldu. orada kast edilen ifade çok açık. literal anlamayın lütfen. geldiğinden beri borcu katlayan ali koç seçilmemesi durumunda bu borcu en azından eski haline getirip ödeyecek midir? başkan aziz yıldırım dahi olsa kendi sponsorluklarını kulübe harcamaya devam edecek midir? yoksa hibe hibedir, geri de alınmaz. ama mirasyedi gibi davranan fenerbahçe kulübü ali koç olmadan bu borcu önemsemeden, bunun etkisini hissetmeden varlığını sürdürecek midir? fenerbahçe'nin ali koç'a borcu var demek ona muhtaç olması demektir. başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın