• 24
    oha lan.

    ------------alıntı------------------

    haldun üstünel, arkadaşım.. skibbe'ye en baştan karşıydın biliyorum. burada yazdıklarımı okuyacağını da biliyorum. artık bu görev senindir arkadaşım. skibbe iyidir, dosttur, candır, canciştir tamam, ama biz hayır kurumu yönetmiyoruz biliyorsun. ben de iyi biriyim, teknik direktör yapıyor musun? haydi arkadaşım. bak mancini çiftliğinde jogging yapıyor. bizim adamımız orada arkadaşım. bunu sen de biliyorsun. senin bunu bildiğini, mancini ile görüştüğünü ben de biliyorum. hadi arkadaşım. bu işi sen yaparsın. galatasaray'ın hocası mancini'dir. bu takımı mancini kadıköy'e götürür.

    aman diyeyim arkadaşım. rijkaard falan. sakın, lütfen, bak sakııın... zaten oğlu hasta. amerika'da tedavi oluyor. aklı da orada kalır. burada ne medyayla başa çıkabilir ne de taraftarla. sen mancini'yi getir arkadaşım.

    mancini..
    galatasaray teknik direktörü...

    ***

    bu arada bir dip not: hayat ne kadar enteresan, değil mi? feldkamp türkiye'ye tatile geldi. 1 hafta bodrum'da, 1 hafta polat otel'de kaldı. kalli evine döndü, 3 gün sonra skibbe'nin yardımcıları kovuldu. hayat işte. tesadüflerle dolu!
    öyle değil mi arkadaşım?

    (tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 11.10.2008 20:24)*

    --------------alıntı-------------------

    rijkaard'tan bayağı bir zaman önce yazmış. çok ilginç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın